12 maj 2013
15:00

Funbo IF Veteran

Referat: Frösunda SK Veteran - Funbo IF Veteran

Då var 1:a matchen för årets säsong avklarad och den spelades mot Frösunda borta, vi ställde upp med 3,5,2 första halvlek backade Frösunda hem och vi hade spelet och ägde mycket boll John gör både 1-0 och 2-0.
Ravi vaktar kassen i 1:a halvlek det gör han bra han hade inte allt för mycket att stå i , 2:a halvlek kliver Ingemar in
och gör comeback i kassen han har stått i bandymål på 70 talet.......han tvingas släppa in 2 mål ett skott upp i krysset och en tåfjutt från 7-8m .....inte mycket att göra åt han ska gå på husmorsgymnastik så han kan sträcka ut
och ta dom nästa gång.....bra jobbat Ingemar.
2:a halvlek spelar vi inte alls bra, småplottrar med bollen i mitten , när det är 1min kvar så har John en jättechans att sätta sitt 3:e mål men målvakten styr ut bollen till hörna.
Slutresultat 2-2 och fortfarande obesegrade i årets serie.
Div händelser:
Roffe får känning i vaden och måste kliva av.......... trassel med en muskel som han inte kände till fanns där.
Patrik slåss med motståndarna. ( river sönder deras tröjor men han var oskyldig sa han )
Kapten Sandell kommer utan benskydd vi hittar några som ett flicklag har glömt passar perfekt.
Domaren fösöker knäcka oss säger att att varje halvlek är 40min........som tur var fick vi stopp på det.
Både Ravi och Ingemar lurade oss påstod att dom minsann 2 m långa och viga som en apa + bollsinne...faaan trot.
Önskemål inföt torsdagsträningen intervaller sa någon vet ej vem........vi får se hur det blir med det we´ll see you There.